image
 |  4 16 Лютого 2023 | 10:29

Може бути нова ракетна атака: попередили про небезпеку

Вдень 16 лютого російські терористи можуть завдати повторних ракетних ударів по Україні. Такого сценарію не відкидають українські військові.

Нічний ракетний удар 16 лютого ‒ чергове свідчення того, що загарбники шукають нову тактику, щоб підвищити ефективність своїх обстрілів. Про це в ефірі національного телемарафону розповіла керівниця об'єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

Вона нагадала, що під час усіх попередніх масованих ракетних ударів українська ППО показувала гарні результати. Це не влаштовує ворога.

"Вони шукають нову тактику, яка буде для них результативною. Згадаймо попередні масовані ракетні атаки та співвідношення запущених ракет та знищених силами протиповітряної оборони. Воно не влаштовувало військово-політичне керівництво країни-агресора. Зараз ми спостерігаємо у російських пабліках за результатами цієї нічної атаки – вони вже рапортують, що було вражено понад 11 областей, а це говорить про просування наративів побєдоностності", – наголосила Гуменюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити