image
 |  5 10 Червня 2023 | 17:49

Муніципали виписали штрафи посадовцям луцького підприємства

Чергова перевірка відновлення благоустрою балансоутримувачами інженерних мереж тому підтвердження. Не дивлячись на уже видані приписи із зобов’язанням, згідно з п.п. 10.4.5. Правил благоустрою міста Луцька, провести відновлення благоустрою в термін не більше п’яти робочих днів після завершення робіт, все ж питання залишалося відкритим.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Відповідно, інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти сьогодні змушені були скласти адміністративні протоколи на порушників. Зокрема, на представника ДКП «Луцьктепло», за зняту та не відновлену бруківку на проспекті Президента Грушевського, 20-22 та вул. Захарова, 7. А також на відповідального АТ «Укртелеком», який уже тривалий час не відновлює тверде покриття на проспекті Грушевського, 2, де пролягають кабельні мережі телефонних ліній, хоча аварійні роботи на цій ділянці уже давно завершені. Отож, посадовим особам загрожують штрафи у розмірі від 850 до 1700 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський військовий лісгосп завдав збитків: екоінспекція відсуджує 2,5 мільйона

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити