image
 |  11 15 Вересня 2023 | 17:44

Музиканту з Луцька розбили скло в машині

Український музикант, екслідер гурту Тартак Олександр Положинський, який захищає Україну від російських окупантів у ЗСУ, розповів, що йому розбили скло в машині.

Він опублікував у Facebook фото свого автомобіля з розбитим склом, - пише НВ.

«Розбили скло в авто. Очевидно, в комендантську годину чи перед нею. «Якщо нічого не вкрали — шукати не будуть», — написав Положинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій BMW програв суд луцьким муніципалам (ФОТО)

Напередодні він також розповів, чому рідко публікує фото у військовій формі та зізнався, що хотів написати пост із «ниттям».

«…Коротше, написав величезний пост, в якому змішав в огидний самому собі коктейль ниття, нарікання, бідкання, заздрість та розкидання какашок на всіх і все довкола, але вчасно схаменувся й вирішив не ганьбитися. Лишилося хоча би зʼясувати, чи є сенс напрягатися зі спробою організації нових концертів, з огляду на те, що можу виступати тільки в Києві поки, а про новий концерт дуетів мови нема. Хоча думаю, що хочеться просто побільше лайків назбирати, бо щось маленько останнім часом. Розумію, що фото у військовій формі дало би значно більше шансів, але совість не дозволяє так відверто маніпулювати ЗСУ», — поділився Положинський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити