image
 |  0 3 Червня 2022 | 14:17

На 100-ий день війни в Кремлі все ще чекають "досягнення поставлених цілей"

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що за 100 днів війни в Україні російські окупанти досягли "певних результатів".

Про це пише російське пропагандистське видання "РИА Новости".

"Операція має своєю основною метою захист людей в "Донецькій народній республіці" і в "Луганській народній республіці". У плані забезпечення та захисту вживаються заходи, досягнуті певні результати".

За словами представника Кремля, окупанти нібито "звільнили від пронацистськи налаштованих сил ЗС України і безпосередньо від націоналістичних елементів багато населених пунктів".

Також, на думку Пєскова, російські військові, які знищують цілі села та міста, нібито "забезпечили можливість людям розпочати налагодження мирного життя".

"Ця робота продовжуватиметься до того моменту, коли всі цілі "воєнної операції" будуть досягнуті в Україні".

Водночас, відповідаючи на запитання щодо часу можливої ​​анексії окремих областей України шляхом так званого "референдуму", Пєсков відповів, що "розуміння щодо тимчасових рамок можливого проведення референдумів у "ДНР", "ЛНР", Херсонській та Запорізькій областях щодо входження до складу РФ немає".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити