image
 |  1040 6 Липня 2024 | 20:17

Колишній депутат-втікач з Володимира продає хату з бомбосховищем та зимовим садом (ФОТО)

Колишній очільник Володимиртепла та ексдепутат міської ради від політичної партії «Сила і Честь» Сергій Коба, який втік за кордон, продає свій будинок у Володимирі за 210 000 $, що орієнтовно становить 8,5 мільйонів гривень.

Про це пише БУГ.

Відповідне оголошення появилось на сайті ОЛХ. Займається продажем агентство нерухомості з Володимира “Надія”.

Відповідно до опублікованої інформації, будинок – новий сучасний цегляний, загальною площею 290 кв.м та земельною ділянкою 17 сотих. У хаті є кухня столова, велика вітальня, спальня, дві кімнати, дві ванні. Також облаштований холодний підвал, гараж на два автомобілі, технічні приміщення, барбекю з навісом, зимовий сад, вбудований пилосос.

Також будинок повністю готовий до проживання в сучасних реаліях, коли немає світла, адже є генератор та автономне опалення. Окрім цього, в ньому навіть є власне, повністю обладнане бетонне бомбосховище на дві кімнати. Підведений водопровід, а також є власна свердловина.

Власник наголошує, що будинок розташований в затишному районі біля річки.

Вказана ціна будинку всього-на-всього – 210 000 $.

Нагадаємо, Сергій Коба звільнився з посади керівника комунального підприємства «Володимир тепло», яке він очолював більше 6 років. У вересні він поїхав у закордонне відрядження та не повернувся. Тоді Коба спільно з першим заступником Ярославом Матвійчуком та директором КП “Полігон” Володимиром Собіпаном були у службовому відрядженні в Литві. Однак повернулися усі, окрім Коби. У нього, мовляв, погіршилося здоров’я. Сергій Коба надіслав заяву про звільнення електронним листом. Відповідно її розглянуло профільне управління, мер видав розпорядження про звільнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат міськради на Волині, який втік за кордон, надіслав заяву про складення повноважень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити