image
 |  2 16 Квітня 2021 | 07:11

На 22-pічного волинського «шумахеpа» склали адмінматеріали

Під час розгляду патрульними справи за перевищення швидкості в населеному пункті, на автодорозі (Н-22 Устилуг — Луцьк — Рівне), інспектори виявили автомобіль Mercedes-Benz C300, який рухався із великою швидкістю. При цьому керманич здійснив обгін в зоні дії знаку 3.25 «Обгін заборонено».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Патpульна поліція Волинської області.

Патрульний оперативно зреагував та підняв сигнальний диск із світлоповертачем вгору для зупинки автомобіля, однак водій проігнорував цю вимогу.

Інспектори передали орієнтування іншим екіпажам патрульної поліції і вказану автівку зупинили на стаціонарному посту «Цумань».

У результаті на 22-річного водія патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не пред’явила поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності) та ч.1 ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали кадри з місця нічної автотрощі під Луцьком (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити