image
 |  4 2 Червня 2021 | 12:37

На 7 році війни з Росією у Верховній Раді – досі повно малоросів, - депутат Волиньради

Для вихідця з Кварталу 95 Зеленського "какая разніца" - базовий світоглядний принцип.

Таку думку висловив на своїй сторінці в мережі facebook голова Волинської "Свободи", керівник фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді Анатолій Вітів.

"Слуги народу" сьогодні (ред. 1 червня) зробили спробу відтермінувати озвучення фільмів українською мовою. Прикриваючись коронавірусом, вони вирішили провести через парламент ганебні зміни до низки законопроєктів та відкласти справу українізації кінопростору в довгий ящик. Не здивуюся, що скоро коронавірус стане у Зеленського цапом-відбувайлом за всі його провали і недолугі рішення. Голосів за включення цього закону в порядок денний не вистачило. Але назбиралося аж 204 нардепи, готових боротися з українською мовою в кіно. Що показує це голосування? Що через 7 років війни з Росією у нас досі повно малоросів у Верховній Раді. І в них є свій президент, який готовий припинити дерусифікацію українського простору, - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховна Рада провалила нав'язування «слугами» російської мови

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити