image
 |  2 6 Червня 2020 | 22:48

На автозаправці біля Житомира побили нардепа від «Слуги народу»

Пізно ввечері 5 червня на автозаправці ОККО біля села Зарічани Житомирського району сталася бійка між двома чоловіками, під час якої один з її учасників втратив свідомість та впав на землю. На виклик на місце події виїздила слідчо-оперативна група Житомирського райвідділу поліції.

Як стало відомо Житомир.info з власних джерел, постраждалим виявився народний депутат від політичної партії «Слуга Народу» Юрій Заславський. Чоловік отримав травми – садна та подряпини обличчя, від госпіталізації відмовився, але отримав направлення на проходження судово-медичної експертизи за місцем проживання.

Інформацію про даний інцидент Житомир.info підтвердили в пресслужбі ГУНП в Житомирській області, додавши, що наразі відкрито кримінальне провадження, встановлюються усі обставини події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці отримали формат життя «від зарплати до зарплати»

За інформацією сайту Верховної ради, Юрій Іванович Заславський, 1982 року народження, є членом депутатської фракції ПП «Слуга народу», директор ТОВ «Макрус ЛТД», проживає в м. Хмельницькому.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити