image
 |  2 20 Лютого 2019 | 20:44

На Буковині стрілянина: прикордонники відкрили вогонь по контрабандистах

Постраждалих доставили до лікарні.

Про це пише УНІАН.

Прикордонники відкрили вогонь по контрабандистах на Буковині. На пункті пропуску "Карсноїльськ" на кордоні з Румунією прикордонники помітили велику групу контрабандистів цигарок. Для затримання порушників прикордонники відкрили вогонь, внаслідок чого двоє людей отримали поранення. Контрабандистів помітили близько 13.30, вони несли у бік кордону пакунки з близько 20 ящиками цигарок. Побачивши прикордонників невідомі кинули пакунки та кинулися навтьоки.

Але вже за кілька хвилин, зрозумівши, що кількісно їх набагато більше, ніж прикордонників, повернулися аби застосувати силу проти наряду та відбити покинуті ящики, повідомив на своїй сторінці у Facebook речник Держприкордонслужби Олег Слободян. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пільгове розмитнення «євроблях» не продовжать

"Оскільки прикордонники виконували обов'язки щодо охорони кордону, з метою припинення незаконних дій порушників та недопущення передумов до заволодіння зброєю, прикордонники в межах, визначених законодавством та наданих повноважень змушені були застосувати зброю. В результаті двоє осіб отримали кульові поранення нижніх кінцівок. Дані громадяни вже доставлені до міської лікарні. Прикордонники проінформували про інцидент поліцію та інші правоохоронні органи", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли раніше, у Сторожинецькому районі Чернівецької області близько 20 невідомих спробували блокувати рух прикордонному наряду та здійснили спробу групового нападу на прикордонників. Щоб припинити незаконні дії, прикордонники відкрили вогонь по порушниках. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити