image
 |  5 8 Вересня 2021 | 08:42

На Чеpкащині від «Свободи» на довиборах у Раду йде Андрій Іллєнко

3 вересня цього року Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала першого кандидата в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 197 (Черкаська область) Андрія Іллєнка на проміжних виборах від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

Про це повідомляє «УНН» з посиланням на ЦВК.

Під час засідання 7 вересня ЦВК зареєструвала двох довірених осіб кандидата у народні депутати України Андрія Іллєнка.

Також цього дня Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала ще двох кандидатів в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 197 (Черкаська область) на проміжних виборах.

«Під час засідання 7 вересня Центральна виборча комісія зареєструвала двох кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 197 (Черкаська область) на проміжних виборах народного депутата України 31 жовтня 2021 року. А саме: Богдана Панкевича від політичної партії «Укpаїнська Галицька паpтія» та Антона Подчапка від політичної партії «Владу наpоду!» — йдеться в повідомленні.

У квітні цього року Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах № 184 та № 197 на 31 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший заступник голови Волинської облради очолив Ковельську районну організацію ВО «Свобода»

Повідомлялося, що відповідно виборчий процес розпочнеться 1 вересня 2021 року — за 60 днів до дня виборів.

У ЦВК зазначили, що рішення прийнято у зв’язку з тим, що раніше обрані в округах народні депутати були достроково позбавлені мандатів, оскільки народного депутата Ігоря Колихаєва (184-й округ) обрано Херсонським міським головою на місцевих виборах 2020 року, а народного депутата Олександра Скічка (197-й округ) призначено головою Черкаської ОДА.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити