image
 |  5 28 Вересня 2020 | 14:43

На декількох вулицях Луцька робітники забули про благоустрій (ФОТО)

На декількох вулицях Луцька муніципали виявили порушення відновлення благоустрою.

Про це пишуть луцькі муніципали.

В ході чергових перевірок належного відновлення благоустрою після земляних робіт відповідно до виданих департаментом муніципальної варти аварійних та планових ордерів, інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста було виявлено, що відповідальні особи ДКП «Луцьктепло», «ОСББ Арцеулова 1 Луцьк», Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління МОУ, ПрАТ «Гнідавський цукровий завод», Кравець О.М. та Ковальчук Н.П. не здійснили належне відновлення благоустрою після виконання ремонтних робіт за адресами: вул. Воїнів-афганців, 7, вул. Софії Ковалевської, 27, вул. Кравчука, 34-36, вул. Вороніхіна, 15, вул. Арцеулова, 1, вул. Привокзальна, 14, вул. Дачна – вул. Корольова, 8, вул. Городецька, 7 та вул. Котляревського, 25/2.

По даних фактах, інспекторами департаменту було видано приписи з вимогою відновити благоустрій належним чином у встановлені терміни.

У разі невиконання умов приписів на відповідальних осіб буде складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іржавий та занедбаний: показали вигляд залізничного мосту у Луцьку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити