image
 |  4 4 Лютого 2021 | 21:21

На Донбасі під час ворожого обстрілу поранили українського захисника

На Донбасі під час ворожого обстрілу російсько-окупаційними військами позицій ЗСУ вогнепальне поранення отримав український захисник.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Про це повідомила пресслужба оперативно-тактичного угруповання «Північ» на своїй сторінці у Facebook. Подія сталася у четвер, 4 лютого, неподалік від населеного пункту Південне на Донеччині.

Військові уточнили, що обстріл наших позицій російсько-окупаційні війська здійснювали із мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї.

«Пораненого воїна оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку», – йдеться в повідомленні.

Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

На ситуацію також відреагували члени української делегації для переговорів у Тристоронній контактній групі у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні, 4 лютого близько 13.00 внаслідок обстрілу противником в районі Торецька отримав поранення один військовослужбовець Збройних Сил України. Йому надано медичну допомогу, стан стабільний. Українською стороною СЦКК з використанням координаційного механізму було введено «режим тиші» та направлено відповідну ноту до СММ ОБСЄ», – говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свій 43-й день народження міг би відзначати волинський кіборг

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити