image
 |  0 15 Січня 2019 | 10:30

На Донбасі загинув один український військовий

У понеділок, 14 січня, російські війська на Донбасі 12 разів обстріляли позиції української армії.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

Унаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець загинув, ще 2 отримали поранення.

За даними розвідки, минулої доби окупанти втратили 7 бойовиків: 4 - загиблими, ще 3 - пораненими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежу у Києво-Печерській лаврі вдалося погасити (ВІДЕО)

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" загарбники обстріляли українські позиції з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Новомихайлівка, із гранатометів - біля селища Павлопіль, із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - неподалік Старогнатівки, із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у районі Чермалика, із великокаліберних кулеметів - поруч із Тарамчуком, із гранатометів і стрілецької зброї - поблизу Пісків, із гранатометів і великокаліберних кулеметів – у районі селища Водяне.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" бойовики обстрілювали Об'єднані сили з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Гладосове, двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - неподалік Новотошківського, із гранатометів - біля Кримського, із гранатометів і стрілецької зброї - у районі селища Трьохізбенка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити