image
 |  286 2 Жовтня 2024 | 15:43

На Донеччині загинув 30-річний Захисник з Волині Іван Шворак

Сошичненська сільська територіальна громада втратила ще одного Захисника України – нашого земляка жителя села Карпилівка, Шворака Івана Сергійовича, який із 07 квітня 2024 року вважався зниклим безвісті. Однак офіційне підтвердження про загибель воїна сім’я отримала лише зараз.

Про це повідомляють у громаді, - пише ВолиньUA.

Будучи вірним військовій присязі, виявивши стійкість та мужність в бою героїчно загинув 03 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Семенівка Покровського району Донецької області захищаючи нашу Батьківщину від ворога.

"Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Захисника. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі… Пам’ять про Івана залишиться назавжди у наших серцях", - йдеться у дописі.

Чин поховання Героя Шворака Івана відбудеться завтра, 03.10.2024 року на 9:00 від рідної домівки Захисника. Чин відспівування відбудеться в місцевому храмі с. Карасин.

Редакція ВолиньUA висловлює найщиріші співчуття рідним та близьким загиблого Героя! 

Читайте також: Горіло 2 будинки та автобус: волинські рятувальники за ніч ліквідували три пожежі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити