image
 |  2 3 Травня 2022 | 19:52

На дорогах Волині проводять "ямковий" ремонт

На автомобільних дорогах державного значення Волинської області проводяться роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Волинській області. 

"На жаль, на час воєнного стану довелось відкласти всі наші амбітні плани щодо масштабного відновлення автошляхів краю, тож наразі транспортні артерії Волині підтримуються у проїзному стані лише у рамках робіт з їх експлуатаційного утримання.

Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне – одна із доріг, де працюють дорожники.

У попередні роки якісним автошляхом Н-22 з’єднали міста Устилуг – Володимир та Луцьк. Капітального відновлення ще потребують ділянки за маршрутом від обласного центру до межі з Рівненщиною. Над цим і працювали в мирний час – на один об’єкт ремонту вже проводили тендер, на інший розробляли проектну документацію. На жаль, війна внесла свої корективи.

Із останніх днів лютого потік транспорту автодорогою Н-22 зріс в рази: на Волинь, у тому числі транзитом, їдуть внутрішньо переміщені особи, цим шляхом прямують багатотонні гуманітарні вантажі.

Аби забезпечити безпечний і безперебійний рух цим важливим національним шляхом активно проводимо так званий «ямковий» ремонт.

Сьогодні роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття на автошляху Н-22 виконуються на лівому проїзді неподалік села Пальче.

Підрядник – ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Упродовж березня-квітня на автодорозі Н-22 від Луцька до межі з Рівненською областю ліквідовано понад 1300 м2 вибоїн." - йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший заступник голови Волиньради відвідав Кіровоградщину (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити