image
 |  5 6 Вересня 2021 | 19:21

На дзвінки не відповідає: суд над обвинуваченою у хабарництві чиновницею Волинської ОДА перенесли

Суддя Луцького міськрайонного суду Анатолій Марчук переніс розгляд справи щодо начальниці управління транспорту та зв'язку Волинської ОДА Наталії Остапкович.

Як повідомив кореспондент «Суспільного» із зали суду 6 вересня, обвинувачена у хабарництві посадовиця, яка нині відсторонена від посади, на засідання суду не з'явилася.

Зі слів прокурора Тараса Гуцуляка, інформація про її перебування на лікарняному підтвердилася. Проте на дзвінки, каже прокурор, підсудна не відповідає.

Наступний розгляд справи відбудеться 14 вересня.

Наталію Остапкович затримали 10 березня 2021 року під час отримання хабаря. За версією слідства жінка вимагала від приватного підприємця гроші, а саме 1 500 доларів США за "позитивне розв'язання питання" щодо надання переваг при проведенні конкурсу на перевезення.

12 березня 2021 року затриманій чиновниці повідомили про підозру. Справу до суду передали в червні.

25 серпня у Волинській облдержадміністрації ліквідували управління транспорту та зв’язку, яке очолювала Остапкович. Його вирішили приєднати до Департаменту інфраструктури ОДА.

2 вересня посадовиця не з'явилася на засідання суду. Суд отримав клопотання від Наталії Остапкович про перенесення розгляду справи у зв'язку із хворобу.

До 7 вересня Наталія Остапкович відсторонена від посади керівника обласного управління транспорту. Прокуратура клопотатиме про продовження її відсторонення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робота з депутатами – на рівні плінтуса, - депутатка селищної ради Іванич

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити