image
 |  2 5 Червня 2023 | 16:52

На фасаді гімназії біля Луцька відкрили пам'ятну дошку загиблому Захиснику (ФОТО)

29 травня у Коршівській гімназії з’явилася меморіальна дошка загиблому воїну Олександру Стефановському. Саме 29 травня він міг би відзначати свій День народження, але через ворожий напад йому назавжди залишилося 29. Ця дошка знову і знову нагадуватиме нам про війну, про ціну мирного неба, про материнське горе, про усіх, хто не шкодуючи себе, виборював нашу свободу.

Про це пишуть на сайті Боратинської громади, - інформує ВолиньUA.

Зі словами подяки та скорботи виступили: голова Боратинської громади Сергій Яручик, староста села Коршів Марія Тарасюк, депутат Луцької районної ради Микола Собуцький та отець Олександр. Класний керівник Олександра Світлана Андрійчук та директор гімназії Оксана Ільчук поділилися спогадами зі шкільних років.

Пам’ять! Що залишаєш ти нам? Меморіальні дошки — спомин про тих, хто пройшов війну, хто своїми грудьми прикривав рідну землю. Нагадування нащадкам, які крокуватимуть до школи і зі школи, про славного земляка, який захищав їхнє майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку біля новобудови - транспортний колапс (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити