image
 |  9 30 Травня 2023 | 23:31

У Луцьку біля новобудови - транспортний колапс (ФОТО)

Лучани скаржаться на "транспортний колапс" по вулиці Івана Франка.

Про це пише Артем Совенко на сайті Відкрите місто, - інформує ВолиньUA.

"Попереднє повідомлення не дало результатів бо працівники open city не розуміють, що встановлений знак «зупинка заборонена» і штрафи від працівників мун варти і поліції не дають НІЯКОГО РЕЗУЛЬТАТУ!! Тому відкриваю нове.

Прошу встановити обмежувачі (стовпчики) по лівій стороні дороги або зробити будь що інше для запобігання парковки/зупинки і утворення заторів на вул І.Франка біля ЖК Яровиця. Автомобілі масово паркуються з лівої сторони вул Франка до і після ветеринарної клініки аж до перехрестя з вул Яровиця незважаючи на знак «зупинка заборонена». Як результат цього, вантажні габаритні авто, які виїжджають з пивзаводу Земан не мають простору для маневру і зупиняють на півгодини-годину рух по всій вулиці. Стає все аж до кільця біля променя. Поки знайдеться власник блокуючого рух авто, інші водії порушують правила, розвертаючись рухаються проти одностороннього руху. Прошу вжити будь яких заходів по запобіганню зупинки і стоянки авто на цій ділянці вулиці", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку спочатку збудували офісне приміщення, а зараз взялися виготовляти документи на землю

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити