image
 |  7 28 Травня 2024 | 16:46

На фасаді ліцею Володимирської громади з'явилося ще дві меморіальні дошки Героям

27 травня у ліцеї села Суходоли Володимирської громади відбулась урочиста лінійка з нагоди відкриття меморіальних дошок полеглим за свободу й незалежність України колишніх учнів – Олександра Власюка та Романа Филипенка.

Про це інформує сайт громади, - пише ВолиньUA.

Пам'ятні знаки встановили на фасаді закладу освіти поруч із дошкою з іменами загиблих захисників Юрія Шліхти, Петра Корнійчука, Віталія Романа та Романа Юрчука.

Аби вшанувати пам’ять полеглих Героїв на шкільному подвір’ї зібрались їхні рідні, друзі та близькі, а також Володимирський міський голова Ігор Пальонка, педагоги та учні ліцею.

Почесне право відкрити пам’ятні знаки надали присутнім на заході рідним Героям. Відслужив молебінь за упокій душ спочилих воїнів та звершив чин освячення дошок митрофорний протоієрей Свято-Симеонівського храму отець Іоан.

Після спільної молитви до дошок поклали квіти та поставили запалені лампадки.

Довідково. Олександр Власюк загинув, виконуючи бойове завдання із захисту Батьківщини, 12 липня 2023 року у віці 47 років. Не зважаючи на свою інвалідність, чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення пішов як доброволець захищати рідну землю від ворога. В Олександра залишилась мама та сестра.

Роман Филипенко, 1991 року народження, загинув у бою на Донеччині 19 лютого 2024 року. Похований на Алеї Героїв у Нововолинську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На війні обірвалося життя військового з Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити