image
 |  2 15 Березня 2019 | 11:14

На фронті чекають на Гладковського та його спільників, хай на тій зброї повоюють, — Руслан Кошулинський

Кандидат у Президенти України від об’єднаних сил націоналістів Руслан Кошулинський розказав, що на фронті військові цікавляться, чому Ігор Гладковський і його партнери не захищають Україну.

Про це він сказав у четвер, 14 березня, під час програми “Право на владу”. 

“Я вчора заїжджав на Донбас, привітати своїх побратимів із Днем добровольця. Був у Мар’їнці, Авдіївці. Розмовляв із хлопцями. Наші військові трошки по-іншому оцінюють це все. Вони кажуть, що на армії наживаються дуже молоді гарні хлопці: червонощокі, вони добре розбираються у техніці, у зброї. У них єдине питання: а де ж були військові комісари, як вони пройшли повз них? Що не так із цими молодиками? Може, вони медичної комісії не прийшли, може, у них сколіоз від шикарних автомобілів? На фронтів їх чекають. Військові хочуть, щоб ці “хлопчики” на тій зброї, що для ЗСУ закуповували, послужать”, — сказав Кошулинський. 

Як нагадує "Вголос", кандидат у Президенти України від об’єднаних сил націоналістів Руслан Кошулинський розповів, що “Укроборонпром” створив президент-утікач Віктор Янукович.

Журналісти проекту “Наші гроші” з’ясували, що син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор причетний до схем із розкрадання в оборонному комплексі України.

Згодом стало відомо, що Гладковський-старший також причетний до розкрадання ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада має визначитись: у нас гібридна війна чи гешефтна? - Кошулинський у Луцьку

За даними ЗМІ, правоохоронні органи, ГПУ, СБУ та НАБУ, співпрацювали з компанією сина екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Кошулинський вимагає негайно затримати державних зрадників, які діяли «під прикриттям» президента

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити