image
 |  2 14 Грудня 2020 | 16:35

На Горохівщині жінка, яка «завітала в гості» до сусіда, заплатить штраф

Поки був у гостях у доньки, тим часом односельчанка проникла до приватного будинку і тепер сплатить штраф в розмірі 60 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 1020 гривень.

Про це йдеться у вироку Горохівського районного суду Волинської області.

Так, мешканка села Брани, Горохівського району, 5 жовтня, завітавши в обідню пору на подвір’я односельчанина, помітила, що двері до оселі не зачинені на замок, а лише підперті палою. Таким чином жінка, потрапила до приватної оселі через, що і постраждалий мешканець села подав на злодійку до суду.

Як в судовому засіданні пояснив потрепілий, що 05 жовтня, він пішов в гості до своєї дочки, двері на ключ не зачиняв, однак вони були закриті та підперті палою. Повернувшись додому помітив, що двері відкриті, зайшовши в будинок, зрозумів, що там хтось був і викликав поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали «на гарячому»: на Волині продовжують красти сосну і дуб (ФОТО)

Під час суду жінка зізналась у скоєному та просила не карати. Тепер вона сплатить штраф в розмірі 60 (шістдесяти) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 1020 (одна тисяча двадцять) гривень. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити