image
 |  0 14 Грудня 2020 | 12:03

Спіймали «на гарячому»: на Волині продовжують красти сосну і дуб (ФОТО)

У п’ятницю, на території Рожищенського лісництва правоохоронці попередили крадіжку сосен. Транспортний засіб, завантажений 18-ма колодами відповідної деревини, виявили представники громадськості. На місце прибули співробітники поліції, працівники лісового господарства.

Про це інформує поліція Волинської області.

З’ясувалося, що 18 колод породи сосна із ділянки у лісі викрав 45-річний житель Ківерцівського району. Для транспортування деревини чоловік найняв автомобіль КАМАЗ. Викрадений ліс та автомобіль поліцейські вилучили.

За фактом крадіжки відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України.

 Наступного дня, на автодорозі у селі Вишнів Ківерцівського району співробітники групи реагування патрульної поліції затримали автомобіль Chrysler Voyager, під керуванням 28-річного жителя цього ж району. В салоні транспортного засобу знаходилися колоди дуба, довжиною понад 1 м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водій маршрутки не пропустив «швидку» (ВІДЕО)

На місце прибула слідчо-оперативна група. Автомобіль та деревину вилучили.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити