image
 |  0 5 Серпня 2020 | 21:00

На Харківщині викрили чоловіка, який розбещував неповнолітніх хлопців

У Краснограді викрили чоловіка, який протягом 10 років за однією схемою розбещував малолітніх хлопців.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Харківської області, – передає УНН.

"4 серпня до поліції звернулася мати 15-річного хлопця. Вона заявила, що невідомий чоловік розбещував її сина. Того ж дня працівники поліції встановили, що до цього злочину причетний раніше судимий 47-річний житель міста Краснограда. Вже під час розслідування поліцейські отримали інформацію про те що, злочин сексуального характеру чоловік вчиняв відносно ще одного неповнолітнього", – йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що наразі поліцейські встановлюють інших ймовірних жертв рецидивіста. 

"47-річний чоловік протягом майже 10 років знайомився зі своїми жертвами через інтернет-мережу та діяв за однією схемою. У соціальній мережі зловмисник реєструвався під виглядом малолітнього хлопця та знайомився з юними користувачами. Маючі психологічні навички, злодій налагоджував з хлопцями дружні стосунки. Через деякий час поступово розпочинав розмови на сексуальні теми. Після чого домовлявся про зустріч неподалік від домівки та у власному автомобілі вчиняв розпусні дії", – повідомили в поліції. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «зелено-степанових» Харкові та Одесі не вистачає місць для нових хворих на COVID-19

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 1, 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 8 років. У поліції додали, що наразі вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити