image
 |  142 12 Січня 2019 | 18:45

Розумний та швидкий: огляд потужного «Ford F-150 Raptor» (ФОТО, ВІДЕО)

 Розумний, швидки та потужний пікап «Ford F-150 Raptor», який змусить Ваше серце битися частіше.

Друзі, сьогодні пропонуємо Вашій увазі короткий огляд автомобіля «Ford F-150 Raptor», свої враження від пікапа розповів, в соціальній мережі Фейсбук, фотограф Олександр Харланов.

Компанія «Ford» вирішила презентувати авто легендарної F-series, до якої відноситься «Ford F-150 Raptor», авто яке випускається вже протягом 60 років, перша модель цього пікапа зійшла з конвеєру ще в 1948 році. І за ці десятки років зуміла покорити сотні тисяч шанувальників.

Особливість цього авто, що «заряжені версії» готові покоряти бездоріжжя та серця їх власників. Під капотом «сховані» 450 кінських сил (682 Н\м), тому Ford F-150 Raptor є досить швидким та маневреним, як для пікапа.

«Ford F-150 Raptor - це не просто автомобіль - це дуже потужний виробник адреналіну , один його вигляд заставляє серце битись частіше , а за кермом ти взагалі забуваєш про все та просто тиснеш на педаль газу, і не важливо , що під колесами: асфальт , ґрунт чи сніг це авто 100% привезе вас у ваш пункт призначення !!!», - розповідає Олександр Харланов.

 Поглянемо його характеристики:

Поглянемо його характеристики:

Ford F 150 Raptor 3.5 AT AWD

двигун : бензин twin turbo v 6 3496 см3

потужність: 450 к.с.

крутний момент : 682Н/м

Розгін до 100км/год - 5.6с.

Розхід палива на 100км: середній 16л.

І так цей з вигляду масивний пікав готовий розігнатися від 0 до 100 км\год за 5,3 секунди. Максимальна швидкість до 190 кілометрів на годину, що просто є неймовірно для пікапа. При цьому розхід палива (бензину) не виходить за межі 17 літрів на 100 кілометрів. Це авто готове радувати водіїв своєю потужністю та водночас економією.

«Всім привіт , сьогодні я робив не великий відео огляд та фотосесію дуже цікавому автомобілю Ford F -150 Raptor , багато писати не буду інфа є в моїх сторіз , але в взагалі Raptor вартий уваги 100% - це унікальний пікап з чудовими характеристиками !!! 0-100км/год - 5.3 с !!! При цьому розхід бензину не виходить за межі 17 л. на 100 км )))», - ділиться враженнями Олександр Харланов.

Для більшої прохідності, авто обладнали модернізованою підвіскою Terrain Management System. Вона має шість режимів роботи, що дозволяє змінювати параметри відповідної місцевості. Амартизатори нової системи Fox Racing дадуть можливість легко і мало відчутно проїжджати нерівності на дорозі.

Що один штрих щодо підвіски, так це оновлені диски розміром 17, взуті в нову резину BFGoogriht з позашляховим протектором, підкреслять брутальний характер Раптора.

В кузові авто застосовується алюмінієві сплави, що дозволили значно зменшити вагу авто.

Форма переднього бамперу злегка модернізована і стала більш округлою. Ще пікап отримав нову сучасну оптику, більш виражені колісні арки зі збільшеними повітрозібірниками, роздільну систему вихлопу під заднім бампером. 

Салон готовий порадувати спортивними кріслами з розвинутою боковою підтримкою, що більш зручно та зменшить навантаження на великих швидкостях. В салоні появилась вставки з карбону і замші.

На новому кермі появилось набагато більше функцій управління та по середині розміщений кольоровий TFT-дисплей 8 мультимедійної системи My Ford Touch.

  Пропонуємо Вашій увазі відео Олександра Харланова.

Автор: Андрій Білан

Фото: Олександр Харланов

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити