image
 |  7 31 Січня 2020 | 17:16

На Херсонщині 17-річна породілля сховала живу дитину в шафі

30 січня в Олешках на Херсонщині 17-річна студентка народила в гуртожитку доньку, поклала її в поліетиленовий пакет і сховала до шафи. Пізніше в породіллі почалася кровотеча, її забрали до лікарні.

Дівчинку в шафі знайшла слідча, її теж негайно госпіталізували. Однак сьогодні вона померла, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"17-річну студентку доставили в лікарню з кровотечею, як після пологів. Дівчина пояснила, що перебувала на 16-му тижні вагітності і здійснила аборт в туалеті. Але після огляду лікарів стало зрозуміло, що строк вагітності був набагато більший і все вказувало на пологи. У гуртожиток виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду кімнати, у якій породілля мешкала сама, слідча поліції у шафі побачила зав'язаний поліетиленовий пакет. Всередині у ганчір'і лежала новонароджена дівчинка, яка ледве дихала. На місце негайно викликали карету "швидкої", і дитину госпіталізували. Стан її здоров'я був тяжкий", - розповіли в поліції.

Лікарі не змогли врятувати немовля. Причину смерті встановить експертиза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинську ОДА прийшов «Руській мір» (ВІДЕО)

Під час спілкування з поліцейськими вахтер гуртожитку пояснила, що не знала про вагітність студентки. Зі слів жінки, приблизно опівночі дівчина поскаржилася на біль у спині - і вахтер дала їй пігулки. На світанку неповнолітня знов поскаржилася на погіршення самопочуття - і їй викликали "швидку".

Нині студентка нічого не пояснює, але відомо, що вона жителька Білозерського району, а в Олешках навчалася, каже начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук.

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити