image
 |  16 30 Січня 2020 | 20:05

У Волинську ОДА прийшов «Руській мір» (ВІДЕО)

Чиновники Волинської ОДА та невідома особа заборонили знімати прийом громадян, яку вони вели на російській мові.

Про це у мережі Фейсбук повідомив Сергій Барщевський.

Спілкуючись у мовою окупанта з представниками Зарічанської ОТГ невідома особа в кабінеті Погуляйка та його чиновники заборонили знімати прийом громадян.

Очевидно, що Погуляйко приїхавши на Волинь привіз із собою частинку «русського міра», який тепер «качає права», як у 90-тих роках.

Читайте також: Новий заступник Погуляйка – фіскал із Донецька

Напередодні Депутати Зарічанської ОТГ ухвалили рішення проти прийняли проти приєднання до Володимира-Волинського. Як повідомила заступниця Зарічанської сільської громади Ірини Лошенюк, вони відповідають чотирьом основним критеріям і за відсотковим показником є не нижче середнього, таким чином їх громада є самодостатньою.

Люди хочуть, щоб їх почули, тому приїхали до голови Волинської ОДА. Однак в коридорі їх зустрічають радники Погуляйка та фізіономія невідомого чоловіка, такого собі братка з 90-тих, який відмовився представитися.

Читайте також: Радником голови Волинської ОДА може стати кримчанин

Цей чолов’яга запросив п’ять активістів для розмови. Та закрив двері перед носом у преси.

Коли Сергій Барчевський почав знімати відео, як «браток» розпочав вести діалог москальскою мовою, це не дуже сподобалось радниці Погуляйка Тетяні Щербак. Жінка запанікувала та заборонила знімати надсекретну нараду.

На Волинь Юрій Погуляйко привіз з собою частинку «русського міра» та намагається показати хто тут хазяїн. Закриваючись від преси, спілкується з представниками органу місцевого самоврядування. В результаті таких дискусій, представники Зарічанської ОТГ не знайшли спільної мови з невідомими особами в кабінетах заступників голови Волинської ОДА.

Читайте також:  Керівник осередку Соціалістичної партії Волині може стати заступником голови Волинської ОДА

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити