image
 |  0 9 Лютого 2018 | 14:16

На Іваничівщині судитимуться за землю, ставок, пасовища та сіножаті

Прокурори в суді вимагатимуть повернення державі земельної ділянки вартістю понад 2 мільйони гривень на Іваничівщині.
Про це 09 лютого 2018 року повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до суду в інтересах держави в особі Волинської державної адміністрації з позовною заявою до одного з підприємців, аби повернути земельну ділянку вартістю понад 2 млн. грн., яку суб’єкт господарювання використовує безпідставно.
Прокурори Іваничівського відділу місцевої прокуратури з'ясували, що підприємець у 2005 році уклав договір оренди земельної ділянки площею понад 12 га, на якій знаходиться ставок, пасовища та сіножаті, із земель запасу водного фонду на території Литовезької сільської ради, проте, всупереч вимогам чинного законодавства, договір оренди не пройшов державної реєстрації.
Опісля, у 2011 році, орендар уклав договір оренди ставка, але термін його дії закінчився у 2016 році – й відтоді договір не переукладався.
Позаяк підприємець досі безпідставно продовжує користуватися земельною ділянкою, прокурори в суді вимагатимуть її повернення державі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити