image
 |  0 2 Березня 2021 | 21:18

На Камінь-Каширщині п'яний молодик автівкою на смерть збив дику свиню (ФОТО)

На Волині в ніч із суботи на неділю сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій, ймовірно нетверезий водій, на смерть збив дику тварину.

Про це Інформаційному ресурсу «Під Прицілом» розповіли місцеві мешканці.

Як стало відомо, в ніч із 27 на 28 лютого, близько 2 години ночі, поблизу цвинтаря між селами Велика Глуша та Мала Глуша Камінь-Каширського району, водій мікроавтобуса Opel Vivaro Анатолій Б., ймовірно, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, здійснив наїзд на самку дикого кабана. Від сильного удару тварина відлетіла на кілька десятків метрів та загинула на місці події.

Очевидці події відразу викликали на місце автопригоди працівників поліції та місцевого єгеря. Як згодом виявилося, самка була вагітною.

Місцеві зазначають, що водій мікроавтобуса перебував у стані алкогольного сп'яніння і рухався із великою швидкістю, а на момент приїзду правоохоронців місце винуватця ДТП зайняв його друг, який і взяв всю провину на себе.

Як наслідок, мікроавтобус розтрощено, а адміністративний протокол був складений не на самого водія, а на зовсім іншу людину.

Як стверджують місцеві мешканці, водій мікроавтобуса, який скоїв смертельний наїзд на дику тварину, часто перебуває за кермом у нетверезому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водій на авто збив пішохода та втік (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити