image
 |  0 22 Травня 2020 | 10:01

На Камінь-Каширщині школі повернули частину приміщення, яке орендували під комерцію

Маневицька місцева прокуратура звернулася до суду з позовом, аби розірвати договір оренди й повернути загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня села Карасин Камінь-Каширського району частину приміщення, яку орендар використовував не за призначенням. 

Прокурори з'ясували, що унаслідок порушень, допущених органами влади Камінь-Каширського району під час передачі майна в оренду, приміщення школи передано суб’єкту господарювання для здійснення діяльності, ніяк не пов’язаної з освітньою (розміщення відділення ПАТ "Укртелеком"), що прямо заборонено Законом України "Про освіту". 

Наполягаючи на визнанні договору оренди недійсним, прокуратура домагалася розірвання договору оренди й повернення приміщення навчальному закладу. 

Як інформують у прокуратурі Волині, ід час судового розгляду справи відповідач – ПАТ "Укртелеком" – добровільно виконав позовні вимоги прокурора, звільнив і повернув орендовану частину приміщення школи вартістю 200 тис грн. 

Провадження в справі закрито.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку – нашестя велосипедних крадіїв

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити