image
 |  7 24 Травня 2021 | 23:08

На Камінь-Каширщині вандали в декількох селах понищили майно (ФОТО)

На Камінь-Каширщині за кілька днів у різних селах громади вандали понівечили зупинки громадського транспорту.

Про це пише газета «Полісся».

Найгучнішим виявився «подвиг» в Іваномислі – у ніч з 12 на 13 травня невідомі «герої» розтрощили нову автобусну зупинку. Модерна будівля з дерева і металопрофілю простояла тут не більше півтора року. Свого часу громаді її подарували лісівники. Тепер же подорожуючих не дуже привітно зустрічає погнуте накриття, вирвані бруски і вдрузки розтрощена вивіска.

До своєї «місії» деградовані «козаки» підійшли відповідально: частину зламаного не полінувалися навіть закинути на дах. Видно, неспроста кажуть, що сила є – розуму не треба.

«Це наскільки потрібно бути черствою та гнилою людиною, щоб таке зробити», «Навіть дикі тварини такого б не зробили», «Як прикро, що серед нормальних людей є такі свині та вандали, які нищать зроблене на благо людей», – обурюються користувачі фейсбуку.

Тим часом мають чим «похвалитися» і в Полицях. На місцевих ставках довгий час стояв човен, придбаний за кошти декількох членів кооперативу, які відновлювали і зарибнювали ці водойми. Це була улюблена локація для фотосесій молодят та всіх охочих, але, схоже, влаштовувала така вільність не всіх. Днями човен також поламали. Як і паркани господарів по селах, про що розповідають наші читачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У хатах ростуть дерева: на Волині зникає село

Між тим, нагадаємо, за хуліганство й порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, умисне знищення або пошкодження майна передбачена кримінальна відповідальність. А ті ж дії, вчинені групою осіб, тягнуть за собою навіть обмеження або позбавлення волі. Однак чи налякає циніків закон, якщо сумління дозволяє бути твариною? Так і вікуємо: зробити доброго не здібні фізично, цінувати чужий труд – неспроможні морально.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити