image
 |  13 5 Листопада 2023 | 20:52

На Київщині 15-річна дівчина скоїла самогубство

В суботу, 4 листопада, в місті Буча Київської області 15-річна дівчина скоїла самогубство на залізниці. Перед прибуттям приміської електрички на залізничну станцію вона вибігла на колії та лягла на одну з рейок. Від отриманих травм дівчина померла на місці.

Про трагедію повідомляють очевидці в соцмережах та українські ЗМІ з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах. Наразі слідчі з’ясовують обставини та причини вчинку підлітка. Як стверджують співрозмовники журналістів, машиніст потяга встиг побачити дівчинку на коліях.

«Попередньо було встановлено, що водій побачив на колії дівчинку. Він подав звукові сигнали та застосував екстрене гальмування, проте, на жаль, збив її. Від отриманих травм вона загинула на місці», - зазначають джерела.

Інформацію підтверджує також юрист Андрій Смолій в своєму Telegram-каналі. За його даними, дівчинка лягла перед потягом на рейки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити