image
 |  2 7 Березня 2022 | 20:46

На Київщині люди труять окупантів горілкою

У місті Ірпінь російські окупанти грабують житлові будинки, однак, люди борються з ворогом всіма силами.

Про це розповіла місцева мешканка Тетяна Ратуш у своєму Facebook, повідомляє Діло

Жінка розповіла, що поїхала зі своїм чоловіком в Ірпінь, бо там у них дача біля мосту, з якого можна повернути на Стоянку. Станом на 7 березня окрім неї та її чоловіка там нікого не залишилось. Може, з десяток людей, які ховалися у підвалі недобудованого будинку. Серед них двоє поранених: чоловік, якому прошило ногу кулею, і жінка, яку витягли із розстріляної автівки. До речі, її вбитий чоловік так і лежить у цій автівцв при дорозі.

“Ми сиділи у будинку на тривожних валізах і з 20 коктейлями. Потім побачили з вікон, що росіяни, білоруси і якісь вузькоокі тунгуси прочісують будинки. До нас теж постукали і зайшли. Попросили цигарки. Ми сказали, що нема. Вони пішли далі. Але на цьому ввічливі зелені чоловічки закінчились. Далі їх стало більше. І вони тупо грабували все, що бачили”, – розповіла жінка.

Окупанти вскривали машини, розбивали вікна і двері будинків. Шкода, що це нереально було фотографувати. Бо біля будинку стояли три танки.

“А нас було четверо: я, чоловік, син і собака Джой. Думаю, що саме завдяки Джою, нас сприйняли, як типових цивільних. Сказали нам валити. Ну, ми і чкурнули. До підірваного моста і в Київ. Коли ми йшли, декілька таунхаусів догорали. Решту мишебраття продовжували грабувати. На столі ми залишили пляшку отруєної горілки. Може, хтось іздохне”, – додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російським військовим наказали вбивати мирних жителів: жінок і дітей

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити