image
 |  13 7 Липня 2018 | 16:04

На Ковельщині поліція викрила серійного злодія

У селі Мощена Ковельського району невідомий зловмисник протягом весни обкрадав місцеве фермерське господарство та обійстя селян.
Про це 07 липня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Злодій завдав власникам майна збитків на понад 10 тис. грн. Співробітники кримінальної поліції та дільничні офіцери встановили причетність до крадіжок 40-річного жителя Турійського району.
Зловмисник викрадав з господарств електродвигуни. Зокрема, поліцейські встановили, що правопорушник у березні, зірвавши навісний замок з дверей одного із підсобних приміщень, незаконно заволодів електродвигуном від млина, вартістю 1,8 тис. грн. У травні він викрав із приміщення місцевого фермерського господарства два електродвигуни від зерноочистної техніки, вартістю 5,5 тис. грн. Усе викрадене правопорушником майно поліцейські вилучили й повернуть законним власникам.
Вирішується питання щодо відкриття за цими фактами кримінального провадження та притягнення правопорушника до відповідальності.
Нагадаємо, у період з 5 по 6 липня на території області поліцейські викрили шістьох зловмисників, що незаконно заволоділи чужим майном.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити