image
 |  4 22 Листопада 2017 | 17:33

На Ковельщині поліція вилучила майже кілограм марихуани (ФОТО)

У ніч на 22 листопада в селі Кругель у будинку жительки Ковельського району правоохоронці під час огляду виявили пакет з речовиною схожою на марихуану.

Про це 22 листопада 2017 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Знахідку вилучили та направили на дослідження. За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

18.22.11 Ковель Марихуана 01Близько другої години ночі до правоохоронців звернулася 36-річна мешканка села Люблинець Ковельського району з повідомленням, що з її будинку в селі Кругель злодії викрали 700 грн.. Виїхавши на виклик, на місці події співробітники кримінальної поліції спільно з групою реагування патрульної поліції, виявили близько 1 кг марихуани.

Дану речовину вилучили та направили до Волинського науково-дослідного експертно - криміналістичного центру для проведення експертизи.

18.22.11 Ковель Марихуана 013За даним фактом слідчі відкрили розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити