image
 |  5 28 Червня 2020 | 19:47

На автошляхах Любомльщини – «тягучка» й затори: з баз відпочинку масово їдуть відвідувачі (ФОТО)

Сьогодні, 28 червня, відпочивальники масово повертаються з відпочинкових баз на Шацьких озерах Волині. У результаті на автошляху між Шацьком і Любомлем – традиційна «тягучка», а в самому Любомлі – затори.

Про це повідомляє власкор «ВолиньUA».

Попри запевнення посадовців Волинської ОДА про те, що через карантинні обмеження бази відпочинку на Шацьких озерах не приймають відвідувачів, «тягучка» й затори на автошляхах Любомльщини свідчать про протилежне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через карантин бази відпочинку на Світязі зачинені (ВІДЕО)

Проте ці пустослівні заяви посадовців ОДА нітрохи не заважають волинянам відвідувати людні пляжі на Світязі, у Згоранах і на інших озерах Шацького та Любомльського районів. Судячи з кількості відвідувачів, які повертаються зі сторони Шацька, на Світязі у ці вихідні спостерігався справжнісінький аншлаг.

У самому Любомлі через роботу світлофорів утворилися затори. Через наплив автомобілів у Любомлі на центральному перехресті, де розташований світлофор, виставили поліцейський пост, і поліцейський сам регулює рух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Хрінниківському водосховищі втопився 27-річний батько трьох дітей з Волині, тіло шукають

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити