image
 |  2 18 Липня 2019 | 16:29

На луцькому ринку «ловили» нелегалів-іноземців

Це — Завокзальний ринок Луцька. Працівники міграційної служби Волині прийшли перевірити документи до громадянина Туреччини Ахмета, який торгує тут щаурмою. Продавчиня Валентина, яка працює поруч, обличчя на камеру показувати відмовилась. 

Валентина, продавчиня: “Вони працюють добре, спокійно. - А Ви знаєте звідки вони приїхали? - З Туреччини. Тут завжди порядок, чистота, нічого поганого не можу сказати.“

Наталія Левчук, головна спеціалістка зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Управління ДМС в області: “Спочатку він показав паспорт громадянина Туреччини, але коли йому запропонували з нами проїхати для з’ясування законності його перебування, тому що в даному документі не було відмітки про його законність перебування, він знайшов посвідку на тимчасове проживання і там з документом все гаразд, як запевнили працівники міграційної служби.”

Наталія Левчук розповіла: іноземці, здебільшого, приїжджають на Волинь у пошуку заробітку.

Читайте також: Більше мільйона готівкою: що у декларації нового очільника Волинської митниці

Наталія Левчук, головна спеціалістка зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Управління ДМС в області: “Ми працюємо кожного дня, тому що зараз наближаються позачергові вибори до ВРУ і максимум докладаємо зусиль, аби ця категорія громадян не скоїла у день виборів ніяких злочинів і взагалі будь- що, що може спровокувати якісь проблеми.”

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити