image
 |  5 28 Вересня 2019 | 17:04

На Львівщині завершилися міжнародні військові навчання за стандартами НАТО

У Львівській області закінчилися міжнародні військові навчання Rapid Trident-2019, метою яких була підготовка підрозділів до ведення бойових дій за стандартами НАТО.

Про це інформують у прес-службі Державної прикордонної служби. 

У навчаннях брали участь 3600 військовослужбовців з 14 країн світу і 600 одиниць військової техніки.

Україну на навчаннях представляли бійці однієї з гірничо-штурмових бригад Сухопутних військ ЗСУ, ЛитПолУкрбрига, оперативної групои цивільно-військового співробітництва ВСУ, підрозділи РХБ захисту та оперативного забезпечення, а також батальонно-тактичні групи МВС.

Навчанням відбувалися за допомогою систем імітаційного моделювання, які дозволяють відпрацьовувати дії своїх підрозділів і умовного противника в єдиному віртуальному просторі в режимі реального часу.

“Всі елементи навчань Rapid Trident-2019 проходили в умовах максимально наближених до бойових”, – повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, військові навчання Rapid Trident-2019 стартували 16 вересня. До навчань залучили військовослужбовців з України, США, Канади, Болгарії, Грузії, Італії, Литви, Молдови, Польщі, Румунії, Туреччини і Великобританії. Контингент американської і канадської армії склав близько 500 чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп з Волині назвав шкідливою блокаду російського вугілля

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити