image
 |  0 19 Липня 2019 | 17:52

На місці ринку «Привіз» фірма родини екс-регіонала збудує торговий центр

У Луцьку на місці ринку «Привіз» фірма екс-регіонала Олександра Башкаленка планує розпочати будівництво.

Про це йдеться в сюжеті «Sfera-TV Lutsk».

Саме цей ринок функціонує в районі залізничного вокзалу вже декілька років, орендує земельну ділянку комунальної власності фірма екс-регіонала Олександра Башкаленка.

Минулого року депутати Луцької міської ради надали в оренду землю під ринком на 10 років. Це при тому, що в місті створено та діє КП «Луцькі ринки», яке по ідеї займається розвитком ринків на території обласного центру.

Саме домашні продукти мешканці з сіл пропонують лучанам придбати на ринку «Привіз». Нині підприємцям повідомили, про те, щоб ринок припиняє свою діяльність із 1 серпня цього року.

До слова будівництво на Ковельській висотки «Луцька Рів'єра» пов’язують з екс-регіоналом Олександром Башкаленком. Минулого року міська влада пішла на зустріч в узаконенні будівництва цього житлового будинку.

Не завадило в будівництві житлового будинку, якого з труднощами здали в експлуатацію, знищення однієї із найстаріших аптек міста.

Читайте також: У Луцьку люди, від одної з політичних сил, відмовляються від участі у виборах

Нині на місці ринку «Привіз» компанія «Екопрод», засновником якої є дружина екс-регіонала Олександра Башкаленка, планує зводити торговий центр.

До слова, нині Олександр Башкаленко балотується в нардепи за списками проросійської партії «Опозиційна платформа – За життя».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити