image
 |  4 14 Лютого 2019 | 13:43

На невстановленому місці волинянин вийшов на дорогу, - поліція про ДТП за участі патрульного

Лучанин, який отримав травми в аварії за участі патрульних, другу добу знаходиться в реанімації без свідомості, - розповів суспільному заступник директора «Луцької міської клінічної лікарні» Володимир Шендибило. Він говорить: стан пацієнта вкрай важкий.

Місце, де відбулося ДТП – вулиця Будівельна у селі Рованці, що поруч із Луцьком. Поряд - зупинка громадського транспорту, місця пішохідного переходу немає. Заступник директора «Луцької міської клінічної лікарні» Володимир Шендибило каже: чоловік, який втрапив під колеса автомобіля, без свідомості, знаходиться на штучній вентиляції легень.

Володимир Шендибило, заступник директора КП «Луцька міська клінічна лікарня»:«Встановлено діагноз політравми: важка черепно-мозкова травма поєднана із травмою грудної клітки, органів черевної порожнини. Пацієнту надана допомога, прооперований. Зараз він знаходиться в реанімаційному відділенні і стан оцінюється як вкрай важкий.»

З власних джерел Суспільному стало відомо, що травмований - працівник Луцького електротранспортного підприємства. Про чоловіка, якого звуть Володимиром, розповідає його колега Оксана Владичко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині у місцевої влади немає грошей, щоб привести в порядок територію після ремонту (ФОТО)

Оксана Владичко, голова незалежної профспілки вільних залізничників України Луцького підприємтва електротранспорту: «Колега працює водієм на вишці, яка ремонтує контактну мережу. Він досить врівноважений, спокійна людина. Відомо, що вчора ввечері він ішов з лікарні в Рованцях і його збила поліцейська машина. Говорили, що вони і зразу допомогу йому не надавали, але їхала «швидка» на виклик в Боратин, вони зупинили й «швидка» повезла в лікарню.»

Родич травмованого, з яким ми спілкувалися телефоном,говорити на камеру відмовився. ДТП прокоментували речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук та слідчий Державного бюро розслідувань Максим Смілевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинського посадовця спіймали «на гарячому» (ФОТО)

Ольга Бузулук, речниця патрульної поліції Волині: «11 лютого, близько 19:00 трапилася ДТП на не освітлюваній ділянці дороги. На невстановленому місці чоловік вийшов на дорогу і здійснив зіткнення зі службовим автомобілем «Тойота-прус» під керуванням 30- річного інспектора патрульної поліції, який був при виконанні службових обов’язків. Пішохід отримав травми і був госпіталізований до лікарні. Наш інспектор був тверезим. – Перевіряли драгером? – Так.»

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити