image
 |  0 12 Серпня 2020 | 11:58

На Одещині подружжя загинуло напередодні 20-ї річниці шлюбу

Поблизу села Лиман у Одеській області в морі потонула подружня пара з Київщини. Загиблий чоловік Сергій займався пластиковими вікнами. А Тамара працювала у великій міжнародній косметичній компанії на складі під Києвом.

Вирушили відпочивати з кумами несподівано, оскільки жінка ніяк не могла взяти відпустку. Але їхній відпочинок тривав зовсім недовго. 4 серпня вони обидва потонули. Родичі дізналися про це 5 серпня, у день, коли Тамара і Сергій мали відзначати 20-річчя спільного життя, пише "Обозреватель".

Як розповів очевидець трагедії Олексій Левченко, того дня дув вітер, на морі піднялися хвилі. Сам пляж розташований на стику лиману та моря. Він звернув увагу, що далеко в море запливла жінка. Потім він помітив її в оточенні компанії, з якою вони приїхали. Там були й діти, вони плескалися вже ближче до берега. Але трохи пізніше щось трапилося, по березі вже бігав літній чоловік і махав руками. А ту жінку з 2 чоловіками відносило все далі в море.

"Буквально на очах пропав один чоловік, потім - жінка. Третій виплив на спині", - згадує очевидець.

Пізніше жінка з'явилася, вона немов пливла на спині. Насправді її просто несло до берега. На пляжі не виявилося рятівників, а лікарі "швидкої" були безпорадні.

"Неподалік відпочивало подружжя з Волині, чоловік - хірург. Він із дружиною кинувся допомагати. Жінка не дихала, лікар робив їй масаж серця. "Швидка" приїхала через 2 години. Вони зупинилися далеко від цього місця, тому що під'їхати було неможливо. Прийшов лікар, який був безпорадний. Довелося жінку нести до машини, постійно зупиняючись і роблячи масаж серця. Дружина хірурга вколола їй адреналін. Вона ще була жива", - говорить Левченко.

Машина "швидкої" була нова, але лікар не знав, де що розташоване. За пів години тільки розібралися. Хірург поїхав із Тамарою в лікарню. Але після 23:00 стало відомо, що жінка померла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Субсидіантів будуть перевіряти: кого у першу чергу

У подружжя залишилися 2 синів. Старшому 19, він студент. Молодшому - 17, зараз він подає документи до коледжу. Їхнім опікуном буде баба.

У селі Лиман, біля якого сталася трагедія, запевняють, що таке в них уперше. А місце, де трапилася трагедія - знаходиться за межами їхньої ОТГ і не є пристосованим для купання. Це швидше "дикий" пляж.

"На самому офіційному пляжі є 2 рятувальних пункти, медпункт і аптека", - запевнила заступниця глави ОТГ Лиману Леся Комітіані.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити