image
 |  0 11 Червня 2023 | 13:54

На одній із вулиць Луцька розвезли бруд з будівельного майданчика (ФОТО)

На жаль, при проведенні будівельних робіт забудовники та виконавці робіт не до кінця дотримаються усіх встановлених правил та вимог. Підтвердженням цього є неодноразові виявлення вивозу бруду та ґрунту з будівельних майданчиків і, як наслідок, суттєве забруднення проїзної частини. Такий випадок був виявлений інспекторами відділу «Група швидкого реагування» по вул. Гордіюк, 14а, що у м. Луцьку.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

На відповідальну особу, яка допустила порушення п.п.11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька, а саме не забезпечив очистку транспортних засобів на виїзді з будівельного майданчика, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Також, виконавця робіт було зобов’язано усунути порушення та прибрати бруд з проїжджої частини дороги, а також роз’яснено про потребу забезпечення ручної очистки та мийки транспортних засобів при виїзді з будівельного майданчика, а при винесенні з території об'єкта бруду чи ґрунту - термінового його прибирання.

На порушника чекає штраф – від 850 до 1700 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканці села біля Луцька самовільно "привласнили" прибережну територію (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити