image
 |  22 10 Вересня 2020 | 15:35

На одній із вулиць Луцька спіймали чоловіка, який забруднював повітря (ФОТО)

Реагуючи на звернення, котре надійшло до департаменту муніципальної варти, інспектори автоГШР, близько 16:00 помітили задимлення по вул. Кутузова.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

Неодноразово працівники департаменту муніципальної варти повідомляли, наголошували та роз’яснювали громаді, що спалювання рослинних решток надзвичайно шкодить довкіллю та у першу чергу людському здоров’ю. Однак, багато хто з громадян продовжує позбуватися рослинних відходів у такий спосіб, ймовірно сподіваючись, що не впіймають. “Паліїв” не зупиняють навіть високі штрафи.

По даному факту, порушнику було роз'яснено, що розводити багаття на території нашого міста заборонено. Після чого на останнього було складено адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП .

Департамент муніципальної варти вкотре закликає громадян бути свідомими та утриматися від самовільного спалювання рослинності, адже листя, яке тліє, неабияк забруднює довкілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школа №13 у Луцьку замість нового спортзалу отримала нового директора

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити