image
 |  5 10 Вересня 2020 | 11:30

Школа №13 у Луцьку замість нового спортзалу отримала нового директора

У Луцьку з початком нового навчального року школа №13 отримала нового директора Людмилу Лавренюк, хоча учні та вчителі закладу сподівалися отримати новий спортзал.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Це - єдиний заклад у Луцьку, де відсутній спортзал. Сама споруда школи перебуває в поганому стані. Однак, на будівництво нового корпусу потрібні значні кошти. Спочатку добудова школи вартувала 72 млн гривень. Але вже зараз вартість зросла до 100 млн гривень.

Щоб привернути увагу до проблем закладу, батьки наприкінці минулого року організували страйк. Проте фактичним наслідком страйку стало звільнення директора школи Романа Ващука, який користувався підтримкою батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькій школі хочуть встановити меморіальну дошку меру, який свого часу продавав садочки

У липні 2020 року в управлінні освіти провели конкурс на обрання нового директора №13 школи. Оскільки склад комісії, яка затверджує директорів шкіл, формується за принципом провладно-чиновницької більшості, результати конкурсу були прогнозовані. Новим директором обрали Людмилу Лавренюк. Цікаво, що Людмила Лавренюк раніше працювала не в Луцьку, а у селі біля міста.

Відеофіксація проведення конкурсу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити