image
 |  0 5 Грудня 2021 | 17:02

На одній із вулиць Луцька вкотре зафіксували звалище сміття біля контейнерів (ФОТО)

Інспектори департаменту муніципальної варти в посиленому режимі здійснюють відпрацювання щодо виявлення фактів використання сміттєвих контейнерів не за призначенням по вул. Привокзальній під шляхопроводом.

Про це інформуює Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

У контейнери для сміття лучани скидають листя та суху рослинність. Мешканці новобудов «грішать» будівельним сміттям, а з приватних секторів та ОСББ помітно зростають випадки звалювання обрізаного гілля біля контейнерів.

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради попереджає, що у разі виявлення фактів засмічення території поблизу сміттєвих контейнерів твердими побутовими відходами, гіллям, листям чи зіллям, а також використання не за призначенням контейнерів для збору ТПВ, інспектори будуть складати адміністративні протоколи згідно зі ст. 152 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна за дитину: волинянин розповів про скандальне розлучення

Штраф за вказане правопорушення складає від 340 до 1360 грн. на громадян, від 850 до 1700 грн. на посадових осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності.

Закликаємо лучан з повагою ставитися до свого міста, не псувати його естетичний вигляд.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити