image
 |  0 19 Листопада 2020 | 13:12

На одній із вулиць Луцька зрізали більше дерев, ніж дозволено (ФОТО)

Отримавши ордер на видалення зелених насаджень по проспекту Соборності, 25а, відповідальними особами було видалено додатково декілька дерев, дозвіл на видалення яких отримано не було.

Про це інформують луцькі муніципали.

За порушення п.п. 2.5.5.1.10 Правил благоустрою міста Луцька, а саме: за знищення дерев без ордеру, отриманого у встановленому порядку, інспектором відділу "Група швидкого реагування" департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП, який буде передано на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання правопорушника.

Норма вказаної статті КУпАП передбачає накладення штрафу в розмірі від 340 до 1360 грн. - на громадян, та у розмірі від 850 до 1700 грн. - на посадових осіб.

Додатково всі матеріали буде передано відділу екології Луцької міської ради для подальшого звернення до правоохоронних органів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі бійці ДСНС врятували від знищення вогнем легковий автомобіль

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити