image
 |  2 23 Січня 2020 | 12:16

На першого заступника голови Волинської ОДА претендує «екс-регіонал»

Посаду першого застуника голови Волинської ОДА має намір обійняти заступник часів регіонала Башкаленка Леонід Кирильчук.

Про це «ВолиньUA» посилається на подану декларації кандидата на посаду.

У 2014 році регіонал Олександр Башкаленко призначив Леоніда Кирильчука за напрямком житлово-комунального господарства, а також опікою над волинськими дорогами, до цього часу цей чиновник, очолював управління інфраструктури та туризму Волинської ОДА.

А ще до того, у 2010 році Леонід Кирильчук балатовувася від «Партії регіонів» до Волинської обласної ради, однак так і не був обраним. Сайт "Партія Регіонів" ще досі викидає в мережу інфу.

Зокрема ще один претендент на посаду заступника голови ОДА є «соціаліст» Анатолій Костик. Якого свого часу презентував у Луцьку одіозний нардеп Ілля Кива.

Читайте також: Соціаліст, який претендує на крісло заступника голови Волинської ОДА, купив нове авто за мільйон

Анатолій Костик – голова Волинської обласної організації Соціалістичної партії України. На сайті цієї політсили зазначають, що він народився у селі Чернів, Рогатинського району Івано-Франківської області. У 1994 році закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки, спеціальність «Фізична культура». У березні 1995 року зареєстровувася як приватний підприємець. Займався підприємницькою діяльністю до 2015 року. З квітня 2008 року призначений директором ПП Костик І.О. З 2008 до 2012 року – помічник депутата Верховної Ради 6-скликання Потапчука М.Л. З листопада 2015 року – Голова ТзОВ «Інвестиційна компанія «Рідний край». Інформація із посиланням на «ВолиньPost».

Читайте також: Керівник осередку Соціалістичної партії Волині може стати заступником голови Волинської ОДА

Словом, у теперішнього ставленика Зеленського Юрія Погуляйка слід припустити буде сформована команда з «регіоналів» та «соціалістів». Такі вони «нові обличчя» політичного проєкту «Слуг народу».

До слова, призначається на посаду головою обласної державної адміністрації за згодою прем'єр-міністра України Олексія Гончарука. Заступники голови обласної державної адміністрації призначаються на посаду головою ОДА за погодженням з відповідним віце-прем'єр-міністром України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити