image
 |  2 21 Лютого 2020 | 21:44

На польському кордоні українця підвели «можливості любовної пристрасті»

Польські митники виявили контрабанду з України засобу для статевої сили.

Як пoвідoмляє «Yavp.pl» з пoсиланням на сайт податкової служби в Любліні, 27-річний українець віз таблетки для потенції через пункт пропуску в Дорогуську.

Під час перевірки в автомобілі чоловіка знайшли 1 000 таблеток «Золотого коника». Якщо вірити написаному на упаковці, вони забезпечують «необмежені можливості любовної пристрасті».

Українець пояснив, що таблетки віз до Польщі на прохання своєї знайомої. Інші деталі не уточнюються. Товар у чоловіка вилучили, адже перевезення через кордон «Золотого коника» заборонене. Засіб містить екстракт морського коника - цей вид підводних мешканців перебуває на межі зникнення й охороняється Вашингтонською конвенцією CITES.

Аналогічні таблетки для потенції, але в кількості 800 штук, ввезти з України через пункт пропуску в Зосині намагалася й 55-річна громадянка Польщі. Жінка пояснила, що купила їх для власних потреб. Товар у неї також вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі судять 3-х українців за вбивство поляка під магазином

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити