image
 |  2 20 Травня 2020 | 00:05

На пресконференцію Зеленського не акредитували ряд ЗМІ, сайту Шарія дали два місця

20 травня відбудеться пресконференція президента України Володимира Зеленського. Проте на захід не були допущені журналісти низки ЗМІ, при цьому виданню “Шарій.ні” дали цілих два місця.

Офіс президента анонсував пресконференцію Володимира Зеленського, яка відбудеться 20 травня в Маріїнському палаці. Проте в ОП зазначили, що через карантинні обмеження кількість представників засобів масової інформації, присутніх на заході, буде обмежена.

Як повідомили, від одного видання очікують одного журналіста і одного фотографа або відеооператора.

Однак, як з’ясувалося, ряд відомих ЗМІ отримали відмову в акредитації. Про це повідомили журналісти і редактори видань “Бабель”, “Тиждень”, “Букви” та “Ісландія”.

“У зв’язку з карантинними заходами, введеними в країні для протидії поширенню епідемії COVID-19, кількість представників засобів масової інформації, які візьмуть участь у пресконференції президента України, обмежено. Тому, на жаль, змушені відмовити Вам в акредитації”, – сказано у відповіді пресслужби.

При цьому Ольга Шарій, яка очолює сайт “Шарій.немає”, написала на своїй сторінці у Фейсбуці, що її видання отримало два місця на пресконференції Зеленського.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити