image
 |  13 22 Вересня 2023 | 22:31

На ринку у Володимирі продовжується торгівля з асфальту

На ринку у Володимирі продовжується торгівля з асфальту, попри численні зауваження муніципальної варти.

Про це інформує Муніципальна варта.

Адміністрація ТОВ Володимир Волинського госпрозрахункового ринку продовжує нехтувати вимогами Законів України. Нагадуємо, що У Правилах торгівлі на ринках зазначено,а саме п 3. Ринок незалежно від форми власності та організаційно-правової форми керується у своїй діяльності законодавством України, п.13. Робоче місце продавця повинно бути належним чином обладнано(криті або відкриті столи,прилавки), мати площу для викладки і зберігання запасів товарів.

"В ході реагування на звернення громадян інспекторами муніципальної варти протягом вересня місяця встановлено (фото додається), що всупереч вимогам Законів адміністрація ринку продовжує розміщувати на прохідній частині (асфальті) території ринку, що межує зі смітником, незважаючи що вільні є місця у павільйонах тобто порушують права людей та створюють потенційну небезпеку для розповсюдження збудника інфекційних хвороб, бактерій та грибків.

 Вважаємо, що за стільки років сплати орендної плати за торгівлю на території ринку, у адміністрації ринку була можливість встановити столи легкої конструкції для тих людей, щоб не торгували на колінах тобто створити для людей які мають бажання реалізувати продукцію вирощену власними руками належні умови", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабну заміну тепломереж у Володимирі обіцяють завершити вчасно

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити