image
 |  0 28 Березня 2019 | 09:58

На Рівненщині батько з усієї сили штовхнув малолітню доньку зі сходів (ВІДЕО)

На Рівненщині у місті Вараші трапився резонансний випадок. Батько силоміць вивів свою доньку із приміщення одного з торгових закладів у центрі міста і навмисне зіштовхнув її зі сходів, внаслідок чого дівчинка впала на асфальт.

Цей інцидент зафіксували камери спостереження, встановлені на будівлі. Вже увечері відео виклали у спільноті «Підслухано в Кузнецовську», що викликало хвилю обурення від дій чоловіка, - повідомляє Rivne media.

Це відео не пройшло повз працівників поліції. Відтак, поліцейські ювенальної превенції встановили, що подія трапилася ще 22 березня близько 19 години. Особу батька, який вчинив насильницькі дії відносно своєї 6-річної доньки, вже встановили. Ним виявився 46-річний місцевий мешканець.

Як з’ясували правоохоронці, у цій сім’ї загалом четверо неповнолітніх діток. За словами мами дівчинки, вони усією сім’єю того дня пішли за покупками у магазин. Тоді між дітьми виникла сварка і, аби їх втихомирити, батько силою витягнув на вулицю 6-річну доньку і навмисне штовхнув її, внаслідок чого дівчинка впала зі сходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічого святого: у Володимирі «наркоту» ховають на цвинтарі

До слова, як розповіла мама, видимих травм на дитині не було, тому вони не зверталися до медиків. Якби не відео у соцмережах, то ця історія так би і не отримала розголосу.

До слова, досі ця родина не потрапляла в поле зору правоохоронців і соціальних служб. Тепер же поліцейські звернулися, аби сім’ю взяли під соціальний супровід та поставили дитину, яка опинилась в складних життєвих умовах, на облік. Також дівчинку направлять на повторне медичне обстеження.

Крім цього, у поліції вже відкрили кримінальне провадження за фактом умисного завдання удару або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень (част. 1 ст. 126 Кримінального кодексу України). Тепер батькові дівчинки загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин чи виправні роботи на строк до одного року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити